{0} reviews | Schrijf review

Peter Vanhoof (Antwerpen)
Antwerpen - Psychotherapeut - Relatietherapeut

Psychotherapie werkt

Provinciestraat 38
2018 Antwerpen
BTW nr 0502431096

0484 03 54 09
     

Samen zoeken naar nieuwe mogelijkheden, psychotherapie die beter maakt

In mijn praktijk kunt u terecht voor individuele psychotherapie, voor relatie- en voor gezinstherapie –  en dat in een comfortabele sfeer.

 

Maakt u zich ernstige zorgen? Voelt u zich depressief, angstig of (lichamelijk) ongemakkelijk? Wilt u graag meer zelfvertrouwen? Vermijdt u situaties of activiteiten omdat ze spanning oproepen? Heeft u last van negatieve gedachten over uzelf, de mensen of het leven? Lukt het u nog niet aan een nieuw hoofdstuk in uw leven te beginnen? Ervaart u moeilijkheden in het contact met vrienden of collega’s, of vindt u net dat u te weinig sociale contacten heeft? 

 

Verloopt uw relatie niet zoals u wenst? Raken jullie verstrikt in een patroon van conflicten en ruzies? Of Heeft u het gevoel contact te verliezen, dat jullie uit elkaar groeien?

 

Zijn er spanningen in het gezin? Loopt het samenleven de laatste tijd moeizaam? Zijn er zaken waarover het moeilijk spreken is in het gezin? Maakt u zich zorgen over het gedrag van zoon of dochter? Zijn er spanningen tussen u en de kinderen van uw (nieuwe) partner? Heeft een van de kinderen emotionele klachten of stelt hij/zij gedragsproblemen? Heeft u vragen over de opvoeding?

 

Heeft u het gevoel er alleen niet meer uit te geraken?

Heeft u ‘ja’ geantwoord op deze laatste vraag en op één of meerdere van voorgaande vragen?

 

Dat is dan een goede reden om nu een afspraak te maken met een psychotherapeut.

 

Bel of mail gerust voor een kennismakingsgesprek.

 

In een kennismakingsgesprek worden uw bezorgdheden maar ook de gezonde krachten en mogelijkheden van u en uw omgeving in kaart gebracht en wordt bekeken op welke manier samenwerking zinvol is.

 

Opleiding en ervaring

 

Ik studeerde orthopedagogiek, systeemgeoriënteerde psychotherapie en psychodiagnostiek, en koppel dit aan jaren ervaring in de Bijzondere Jeugdzorg, de drughulpverlening en als zelfstandig psychotherapeut.

 

Ik doceer daarnaast ook aan de Hogeschool Rotterdam. Ik geef er les over (interculturele) communicatie, werken met gezinnen en psychopathologie.

 

Ik probeer met andere woorden garant te staan voor een deskundige begeleiding.

  

0484 035409

info@petervanhoof.be 

 

Het tarief voor een gesprek is € 60.

 
 Bereken route
 
Nu open !
Provinciestraat 38
2018 Antwerpen
  Geen reviews | Schrijf review
0484 03 54 09

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
 Bereken route
 
 
 
 
 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review